21.2.22

Portoni: Επική ατάκα του Αλέξανδρου Παντελειού

Επική ατάκα του Αλέξανδρου Παντελειού προς τον φανατικό “Μιχαλατικό” Τάσο Τζωρτζάτο (Μαχλά): “Βρήκες και εσύ ευκαιρία να βελάξεις”

Είναι γνωστό ότι ο επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά νησί για όλους” Αλέξανδρος Παντελειός είναι γενικά ένας πράος και ευγενής άνθρωπος που αποφεύγει τις έντονες εκφράσεις, είναι επίσης γνωστό ότι ο φανατικός “Μιχαλατικός” Τάσος Τζωρτζάτος ή “Μαχλάς” νομίζει ότι μπορεί να επιτίθεται δημόσια και να “τραμπουκίζει” λεκτικά όποιον τολμάει να αμφισβητήσει στο πολιτικό αφεντικό του.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Παντελειός που αν και είναι γνωστός για την ευγενική του συμπεριφορά δεν άντεξε την ακατέργαστη θρασύτητα και την πολιτική “κτηνωδία” που εκπέμπει ο Τάσος Τζωρτζάτος

Αυτή τη φορά όμως ο “Μαχλάς” βρήκε το δάσκαλό του όταν πετάχτηκε διαδικτυακά για να “δαγκώσει” τον Αλέξανδρο Παντελειό επειδή τόλμησε να κάνει κριτική στην παρέα του Μιχαλάτου και ειδικότερα στον αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο. Τότε λοιπόν ακόμα και ο καλών τρόπων  Αλέξανδρος Παντελειός “βγήκε από τα ρούχα του” και πέταξε τη δηλητηριώδη ατάκα προς τον Τάσο Τζωρτζάτο: “Βρήκες εσύ ευκαιρία να βελάξεις”.


Ο φανατικός “Μιχαλατικός” Τάσος Τζωρτζάτος που παριστάνει το διαδικτυακό δραγάτη “βελάζοντας” σε όποιον επικρίνει τα πολιτικά αφεντικά του

Ας διαβάσουμε όμως την απολαυστική απάντηση του Αλέξανδρου Παντελειού στον προπετή Τάσο Τζωρτζάτο (Μαχλά).

 Αλέξανδρος Παντελειός:

Κύριε Τζωρτζάτε κατά πρώτον δεν αποχωρήσαμε λόγω Κυριακής, αλλά επειδή η συνεδρίαση ήταν παράνομη λόγω μη δυνατότητας συμμετοχής συμβούλων μέσω τηλεδιάσκεψης. Από τα πρακτικά του συμβουλίου φαίνεται πως δεν έχουμε λείψει ποτέ από συνεδρίαση και είναι ντροπή σου να μας εγκαλείς για αυτό. Δεύτερον, η δημοκρατία προβλέπει και μια έννοια που λέγεται αντιπολίτευση και προφανώς σου είναι άγνωστη. Η αντιπολίτευση λοιπόν έχει δικαίωμα να καταθέτει τις απόψεις της και αυτές να γίνονται σεβαστές. Για να γράφεις όσα γράφεις στη διαμαρτυρία μου για την ειρωνεία του κ. Μινέτου, προφανώς αρέσκεσαι και εσύ να βελάζεις πάνω από μια φωνή που λέει την αντίθετη άποψη.

Συγχαρητήρια για αυτή σου την τοποθέτηση, ως “πρώτο βιολί” του Μιχαλάτου, αποδεικνύεις το επίπεδο σας!

PortoniNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.