30.4.21

Δ. Τρωιάνος για το Λιμάνι Αργοστολίου

 

Την προηγούμενη Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε με μοναδικό θέμα το Master Plan του Λιμανιού του Αργοστολίου. Το βασικό σημείο και η ουσία της συνεδρίασης ήταν η θέση του Εμπορικού λιμένα της πόλης και η απομάκρυνση του από τον αστικό ιστό.

Η βούληση του Δ.Σ ήταν σαφής και παρ’ όλες τις πιέσεις η τελική απόφαση ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους και προπάντων προς την μελετήτρια που θα το διαμορφώσει.
Δεν θα καθίσω να αναλύσω τα προφανή οφέλη της απομάκρυνσης του εμπορικού λιμανιού. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Η άποψη μου είναι ότι τόσο σημαντικές αποφάσεις πρέπει να είναι ομόφωνες.
Αυτό δεν έγινε αφού αρκετοί σύμβουλοι διαφοροποιήθηκαν. Αντιλαμβάνομαι κάποιους πολιτικούς παλιάς κοπής, οι οποίοι εξοφλούν υποχρεώσεις, λειτουργούν ψηφοθηρικά και δεν κακοκαρδίζουν κανένα για να μην χάσουν ψήφο. Αυτό που με στενοχώρησε είναι ότι νέοι και αξιόλογοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο βάζοντας μπροστά το μικροπολιτικό συμφέρον από το συμφέρον της πόλης.Διονύσης Τρωιάνος
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστόλιου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.