6.3.23

Συνάντηση με τον Δομήνικο Χρυσίδη (Πράσινο και Μωβ)

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Κεφαλονιά, νησί για όλους" και υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Παντελειός, συναντήθηκε με τον συνεπικεφαλής του πολιτικού κόμματος "Πράσινο και
Μωβ", Δομήνικο Χρυσίδη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Α. Παντελειός δήλωσε:

"Είχα χθες τη χαρά να συναντηθώ με τον συνεπικεφαλής του πολιτικού κόμματος Πράσινο & Μωβ, Δομήνικο Χρυσίδη (Dominikos Κ. Chrysidis), παρέα φυσικά με τους συνεργάτες του στην Κεφαλονιά και καλούς φίλους, Ιωάννη Κοσμάτο και Βάσω Λεβεντάκου.

Με το Δομήνικο είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για αρκετή ώρα, αναπτύσσοντας πολλά και ενδιαφέροντα θέματα του νησιού μας και όχι μόνο. Υγεία, ενέργεια, υποδομές, αειφόρος τουρισμός, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, κυκλική οικονομία, καλές πρακτικές από δήμους ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη και δεκάδες άλλα ζητήματα.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ, καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας!"

Σε απάντηση στην ανάρτηση, ο Δομήνικος Χρυσίδης έγραψε:

"Ο τόπος μας χρειάζεται νέους (σε ηλικία και καρδιά) για να κάνει επανεκκίνηση, κάποιους γενναίους που θα φέρουν καινοτομία και θα στήσουν ένα σοβαρό κράτος/σοβαρή αυτοδιοίκηση που θα δουλεύει για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και την ενέργειά σου για τη Κεφαλονιά μας, Αλέξανδρε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.