10.8.23

Κατερίνα Κλωνή: Όλοι μαζί για έναν Δήμο Αργοστολίου που σέβεται τους πολίτες του.

Ονομάζομαι Κλωνή Κατερίνα, είμαι 35 χρονών και μεγάλωσα στον Άγιο Γεώργιο Πάστρας. Είμαι
παντρεμένη με τον Αριστείδη Τζιβρά και έχουμε αποκτήσει τα δίδυμα αγόρια Γεράσιμο και Νικόλα.

Η απόφασή μου να θέσω ξανά υποψηφιότητα με την δημοτική παράταξη « Κεφαλονιά, Νησί για όλους» και επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παντελειό ήταν μονόδρομος. 

Το 2019 δημιουργήθηκε μια νέα δημοτική παράταξη με νέους ανθρώπους, νέα μυαλά, νέες ιδέες. Καταφέραμε να εκλέξουμε τρεις δημοτικούς συμβούλους και μέσα σε αυτή τη θητεία σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων.

Μη σας φοβίζει που η παράταξή μας αποτελείται από πολλούς νέους ανθρώπους. Οι νέοι άνθρωποι έχουν όρεξη να προσφέρουν στο τόπο που έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν την οικογένεια τους και που επέλεξαν να εργαστούν. Οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον.

Συμμετέχω, λοιπόν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως μέλος μιας συλλογικής προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητάς μας με σκοπό να γίνει ο Δήμος Αργοστολίου ένας τόπος στον οποίο εμείς οι ίδιοι και τα παιδιά μας θα θέλουμε να ζούμε, να δραστηριοποιούμαστε και να απολαμβάνουμε. Για να το καταφέρουμε όμως αυτό, θα πρέπει να αλλάξουμε, να βγούμε από την ευκολία μας, να επιλέξουμε με τη ψήφο μας συμπολίτες οι οποίοι θα είναι χρήσιμοι, θα λογοδοτούν στους συμπολίτες τους και οι οποίοι θα λειτουργούν συλλογικά, προσβλέποντας στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία όλων.

Όλοι μαζί για έναν Δήμο Αργοστολίου που σέβεται τους πολίτες του. 

Κατερίνα Κλωνή
Τοπογράφος μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.