16.8.23

Μαρία Ταραζή: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λειβαθούς

Είμαι η Μαρία Ταραζή, μέλος της ομάδας Κεφαλονιά Νησί για όλους από το 2019.

Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις που κάναμε τότε, εκτίμησα τους συνοδοιπόρους μου. Εκτίμησα τους «ανθρώπους» πίσω από τα ονόματα και τις ιδιότητες.

Ο αγώνας που δώσαμε τότε, με σεβασμό, ευθύνη και όραμα, είχε σαν αποτέλεσμα να εκλεγούν τρεις δημοτικoί σύμβουλοι από την παράταξή μας οι οποίοι με την παρουσία τους, τις προτάσεις και τον αγώνα που έδωσαν, όχι μόνο εκπροσώπησαν επάξια το όραμα και τις ιδέες μας, αλλά απέδειξαν ότι η κάθοδός μας και σε αυτές τις εκλογές είναι μονόδρομος!!!!

Είμαι η Μαρία λοιπόν, μητέρα δίδυμων αγοριών 2 σχεδόν χρονών. Διατηρώ γραφείο στο Αργοστόλι με Εναλλακτικές Θεραπείες.  Επίσης, με τον σύντροφό μου έχουμε εταιρεία που ασχολείται με τον τουρισμό και τη φιλοξενία.

Είμαι μέλος της παράταξης Κεφαλονιά Νησί για Όλους γιατί θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Θεωρώ ότι είναι χρέος του καθένα από εμάς να έχουμε ενεργό ρόλο στην διοίκηση του τόπου μας.

Μου είναι επιτακτική ανάγκη αυτός ο τόπος να γίνει ο καλύτερος που μπορεί να γίνει, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά που θα έρθουν, για εμάς, για τους επισκέπτες μας και η παράταξή μας μπορεί να τον κάνει καλύτερο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.