8.8.23

Διονύσης Τρωϊάνος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

 Συμμετέχω στα κοινά από το 2015. Το 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη
‘’Κεφαλονιά Νησί για Όλους’’.

Με την εμπειρία που απέκτησα κατά την διάρκεια της τετραετούς θητείας μου  στο δημοτικό συμβούλιο, γνωρίζω πλέον καλά τις παθογένειες στην διοίκηση του Δήμου. Οι πελατειακές σχέσεις, οι παλαιοκομματικές λογικές, οι συναλλαγές, τα ανταλλάγματα, τα προχειροκατασκευασμένα έργα μόνο για εντυπωσιασμό, η έλλειψη προγραμματισμού, η έλλειψη αναπτυξιακού σχεδίου έστω και βραχυπρόθεσμου, είναι μόνο μερικές από αυτές.

Η Κεφαλονιά αυτή την στιγμή βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Θα μπει στον δρόμο της Ζακύνθου ή θα γίνει η καλύτερη Κεφαλονιά που μπορεί να γίνει; πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας .

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου με την δημοτική παράταξη «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους», με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παντελειό.

Η κίνηση πολιτών και η δημοτική παράταξη «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους» αποτελείται από νέους, ανιδιοτελείς ανθρώπους, που δεν έχουν ανάγκη να βιοποριστούν από την πολιτική. Μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να τεκμηριώσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

Είναι η μόνη Υγιής παράταξη που μπορεί να βάλει την Κεφαλονιά σε τροχιά πραγματικής και διαρκούς ανάπτυξης, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Διονύσης Τρωϊάνος

Μηχανολόγος Μηχανικός

Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.