1.9.23

Παναγιώτης Μουρελατος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Επιστρέφοντας μετά από πέντε έτη απουσίας, έρχεται να ενωθεί το σώμα με την ψυχή και το νου. Ψυχή και πνεύμα ουδέποτε απουσίασαν. Η ανυπόμονη μου διάθεση για επάνοδο στη δράση και στην προσφορά για τον τόπο μας, συνέπεσε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αν και θα θεωρείτο πρόωρο να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία, κινήσεις πλάγιες έως και υπόγειες, καταστάσεις και ήθη που μάλλον έχουν γίνει πλέον θεσμός, με οδήγησαν στην απόφαση της συμμετοχής.

Της συμμετοχής σε συτόν τον Αγώνα. Αγώνας επαναφοράς της ηθικής, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας του Αργοστολιώτη. Αξίες που γαλουχήθηκα από τα γεννοφάσκια μου, βλέποντας καθημερινά ως οδηγό την προτομή του Καββαδία και το μνημείο των Ριζοσπαστών στη γειτονιά μου.

Κατέρχομαι με αγωνιστικότητα και συνέπεια, και με τη ματιά μου στο μέλλον των παιδιών μας. Αποφεύγοντας τους ποσοτικούς συνδυασμούς, δίχως όραμα. Επιλέγοντας μικρότερο ενδεχομένως αλλά ποιοτικότερο σχήμα, με υποψηφίους νέους, ικανούς, με καθαρή συνείδηση και ανιδιοτέλεια. Με όραμα κοινό. Με θέληση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν δήμο ποιοτικό, αξιοπρεπή, φιλικό, ασφαλή. Με σεβασμό στον Άνθρωπο. Με σεβασμό στη Ζωή.

Ο συνδυασμός «Κεφαλονιά, νησί για όλους» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παντελειό αποτελεί την ξεκάθαρη επιλογή για την επόμενη μας μέρα.

Πριν ρίξουμε την ψήφο μας στην κάλπη, ας έχουμε στο νου μας… Ό,τι παραδώσουμε στα παιδιά μας, θα εκφράζει τον καθρέπτη της ψυχής μας και θα αποτελεί τον οδηγό για το μέλλον τους.

Παναγιώτης Μουρελατος

Ιατρός - Ενδοκρινολογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.