Δημοτικό συμβούλιο

Η δημοτική παράταξη "Κεφαλονιά, νησί για όλους" συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου για την περίοδο 2019-2023 με τρεις (3) συμβούλους.


Αλέξανδρος Παντελειός

Πολιτικός μηχανικός

Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Αργοστόλι. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με κατεύθυνση Δομοστατικού Μηχανικού. Το 2014 ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης (MSc) με αντικείμενο “Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές” του Ε.Α.Π.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Κεφαλονιά από το 2004 έως σήμερα, στον τομέα της μελέτης και επίβλεψης κτιριακών εγκαταστάσεων, ενώ έχει εργαστεί στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας σε έργα ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων.

Από το 2017 έως το 2020 ήταν Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλληνίας και Ιθάκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ).

Από το 2019 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αργοστολίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κεφαλονιά, νησί για όλους.

Είναι παντρεμένος με τη Σπυριδούλα Βαβάση, κτηνίατρο, και μαζί έχουν τρία μικρά αγόρια.


Διονύσης Τρωιάνος

Μηχανολόγος μηχανικός

Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1966 και πέρασε τα σχολικά του χρόνια στο Αργοστόλι. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Bristol και πήρε Master από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Imperial College. Στην Αθήνα δούλεψε σε μελετητική εταιρεία Ε΄ τάξης και συμμετείχε σε μελέτες δημοσίων έργων, όπως το Τζάννειο Νοσοκομείο και η ζεύξη Ακτίου-Πρέβεζας.

Από το 1995 ζει στη Κεφαλονιά, είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Τσιούτσιου, δικηγόρο και έχει έναν γιo τον Νικόλα που σπουδάζει και αυτός Μηχανολογία. Διατηρεί τεχνικό γραφείο που ασχολείται με μηχανολογικές μελέτες για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα και με την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων.

Στο μελετητικό του έργο συμπεριλαμβάνονται ο φωτισμός του δρόμου της Κρανιάς, ο φωτισμός του Κάστρου, το λιμάνι της Πεσσάδας και, τελευταία, η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Αργοστολίου και το λιμάνι στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών στη  Ζάκυνθο.


Δημήτρης Κεκάτος

Πολιτικός μηχανικός

Δημοτικός Σύμβουλος Λειβαθούς

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1984. Μεγάλωσε και έζησε στην Πεσσάδα Λειβαθούς, απόφοιτος του Λυκείου Κεραμειών. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας, όπου ακολούθησε τον τομέα των κατασκευών. Το 2012 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος στο Stevens Institute of Technology, με κατεύθυνση το βιομηχανικό σχεδιασμό κτιρίων και τη βιώσιμη ενέργεια. Εκεί έλαβε μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Solar Decathlon 2013 ως μέλος της ομάδας μηχανικών-σχεδιαστών του Stevens.

Το 2013 επιστρέφει στην Κεφαλονιά μόνιμα και έως σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αργοστόλι μαζί με μια ομάδα μηχανικών που ασχολούνται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Κοτσιλίνη, ενεργή Αρχιτέκτονα και πρόσφατα έχουν αποκτήσει παιδί. Με συνεχή συμμετοχή από το 2014 στο ΤΕΕ Κεφαλλονιάς & Ιθάκης, το 2017 εκλέγεται Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.