5.6.21

Απόφαση του Δήμου Σάμης για τα δημοτικά τέλη

Ο Δήμος Σάμης, μετά το αυξημένο ενδιαφέρον που διαπιστώθηκε από επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους δόθηκε από τον Δήμο για απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού (σε εφαρμογή της από 20-3-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχόμενου – ΦΕΚ 68 Τεύχος Α’/20-3-2020) , την υπ’αριθ.236/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σάμης και με την υπ’αριθ. 95/2021 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 

Η απαλλαγή αφορά την περίοδο ισχύος περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού. Σε περίπτωση που έχουν καταβληθεί ποσά για το διάστημα κατά το οποίο ισχύει η απαλλαγή θα υπάρξει συμψηφισμός με μελλοντικές απαιτήσεις  ή επιστροφή του ποσού.

Σε αυτό το πλαίσιο οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες που διέκοψαν υποχρεωτικά τη  δραστηριότητά τους καλούνται να υποβάλουν αίτηση απαλλαγής δημοτικών τελών.

(πηγή: kefaloniapress.gr)

Η ανωτέρω είδηση δεν χρειάζεται σχολιασμό, σε σχέση με τις αντίστοιχες αποφάσεις της δημοτικής αρχής Αργοστολίου. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και δίνουν την απάντηση σε όσους χαρακτήρισαν μη εφαρμόσιμη την πρόταση που καταθέσαμε.

"Αλέξανδρε, δεν το έχεις καταλάβει καλά" είπε ο Δήμαρχος.

Τώρα δήμαρχε το κατάλαβα καλύτερα!

Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.