14.7.23

"Παραπολιτικά" για τον τουρισμό.

 
Η απάντηση του αντιδημάρχου τουρισμού, κ. Κουρκουμέλη στις κατηγορίες του κ. Παρίση για την κατάσταση του τουρισμού στο νησί προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της παράταξης «Νησί για όλους».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Παντελειός, σχολίασε στο προφίλ του κ. Μιχαλάτου στο facebook, θυμίζοντας τον στόχο του αντιδημάρχου τουρισμού για αύξηση -έως και να διπλασιασμό- των διαθέσιμων κλινών εν αναμονή της φετινής περιόδου.

«Όποιος πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα του -αυτόματου τουριστικά- 2022, δεν θα πρέπει να ενοχλείται από τα παράπονα για το 2023 και να ψάχνει που θα μετατοπίσει τις ευθύνες», συμπλήρωσε ο κ. Παντελειός, ενώ στο τέλος καυτηρίασε και τη σιωπή του κ. Κουρκουμέλη κατά τη συζήτηση της πρότασης της δημοτικής αρχής για τον περιορισμό του ωραρίου μουσικής.

Τη σκυτάλη πήρε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Διονύσης Τρωιάνος, με το εμπεριστατωμένο άρθρο του για τη σημασία των τουριστικών επιτροπών και τις αστοχίες του κ. Μιχαλάτου, με το οποίο κατέδειξε τα αρνητικά σημεία της τουριστικής επιτροπής του Δήμου:

·         Μία γνωμοδοτική επιτροπή που δεν γνωμοδοτεί.

·         Δεν έχει γίνει ποτέ ψηφοφορία για τη λήψη απόφασης.

·         Τα μέλη δεν φέρνουν προτάσεις.

·         Ασχολείται μόνο με την τουριστική προβολή και όχι με την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Ως μεγαλύτερο πρόβλημα της τουριστικής επιτροπής αναδεικνύεται ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Μιχαλάτος, ο οποίος έχει την τουριστική επιτροπή υπό τον πλήρη έλεγχό του προκειμένου να μην διαταράξει τα συμφέροντά του.

Αναδημοσιεύοντας το άρθρο του Δ. Τρωιάνου, ο Αλέξανδρος Παντελειός συμπληρώνει πως:

«Ο κ. Μιχαλάτος είναι το πρόβλημα ολόκληρου του Δήμου…

Η δημοτική διοίκηση χρειάζεται μια ομάδα δεμένη με εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Όχι έναν άνθρωπο ελεγκτικό, ο οποίος διστάζει να αναθέσει την παραμικρή αρμοδιότητα σε οποιονδήποτε εκτός του εαυτού του.

Αυτό είναι το σημείο που ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ με τη δημοτική αρχή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.