10.8.23

Δημήτρης Κεκάτος: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Το 2019 με τιμήσατε με τη ψήφο σας και σας εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία 4 χρόνια. Για εμένα αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μάθημα το οποίο διδάσκεται μόνο στη
πράξη. Σε αυτή τη θητεία, βαδίζοντας με τις αξίες και τα ιδανικά μας και με φορέα την παράταξη "Κεφαλονιά, νησί για όλους" βγαίνουμε πολιτικά αλώβητοι και πιο δυνατοί.

Τον Οκτώβριο θα διεκδικήσω εκ νέου τη συμμετοχή μου στα κοινά, ώστε να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου και ιδιαίτερα το κομμάτι της κοινωνίας που βασίζεται στα δικά της χέρια, τη γενιά που πιέζεται από την καθημερινότητα και τα προβλήματα αυτής. Να δώσω διέξοδο σε αυτούς που λένε ότι «Δεν είναι η πολιτική για εμένα είναι για τους φτιαγμένους» πολιτικά ή και οικονομικά.

Η Κεφαλονιά μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο όπου ανοίγει τις πύλες τον Μάιο και τον Οκτώβρη κατεβάζει ρολά, με τη πόλη του Αργοστολίου να μετατρέπεται σε πόλη φάντασμα. Αυτή είναι η Κεφαλονιά που ονειρευόμαστε? Την Κεφαλονιά σε τριάντα χρόνια από σήμερα μπορούν να την οραματιστούν άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και φρέσκα μυαλά και θα την οδηγήσουν εκεί πολίτες εργατικοί, πολίτες με αξίες και ιδανικά.

Θέλω λοιπόν να απευθυνθώ σε όλους εσάς, σε εσάς που έχουμε συνεργαστεί και γνωρίζετε πώς δουλεύω, σε εσάς που δε με γνωρίζουν και διστάζουν να συμμετέχουν στα κοινά και να σας εντοπίσω ότι ο εχθρός των πολιτικών συστημάτων, όπως αυτό που βιώνουμε στις μέρες μας, είναι η δική μας συμμετοχή. Η συμμετοχή με ανιδιοτέλεια, με καθαρότητα και σοβαρότητα χωρίς στρατηγικές και οπαδισμούς.

Στην παράταξή μας «Κεφαλονιά, νησί για όλους» σεβόμαστε τον πολιτικό χώρο κάθε συμμετέχοντα. Οι υποψήφιοι και φίλοι συζητούν μεταξύ τους με γνώμονα το κοινό καλό και όχι με όρους συμβιβασμών και υποχρεώσεων. Έτσι ο Αλέξανδρος Παντελειός είναι η επιλογή μου ως υποψήφιος δήμαρχος, ώστε να πορευτούμε μαζί την επόμενη πενταετία και να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον μας. Ας μην αφήσουμε τον τόπο μας στις πολιτικές παρέες. Ας την παραδώσουμε εκεί που ανήκει στους απλούς πολίτες.

Δημήτρης Κεκάτος 

Δημοτικός Σύμβουλος Λειβαθούς 

Κεφαλονιά, νησί για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.