8.8.23

Σπύρος Χριστοφοράτος: Συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι.

Κατ΄αρχάς, με την επιστολή αυτή θα ήθελα  να ξεκαθαρίσω την θέση μου σχετικά με τον νόμο που ισχύει για την εκλογή Προέδρου στις τοπικές κοινότητες. Συγκεκριμένα, ο νόμος  15/48004/2021 αναφέρει ότι οι υποψηφιότητες για το αξίωμα του Προέδρου Δ.Κ. εκτός Συνδυασμού, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ .

Κατά την άποψη μου, ο προηγούμενος νόμος , σύμφωνα με τον οποίο ο ψηφοφόρος μπορούσε να ψηφίζει ξεχωριστά τον Πρόεδρο της κοινότητας και ξεχωριστά τον Δήμαρχο, ήταν σαφώς πιο δίκαιος και Δημοκρατικός  δίνοντας στον καθένα την δυνατότητα να επιλέγει με κριτήριο την προσωπικότητα του κάθε υποψηφίου και όχι την παράταξη στην οποία εντάσσεται.

Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω ότι τιμώ και σέβομαι ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους Δημάρχους. Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στους υποψηφίους που με τίμησαν με την πρότασή τους να συμμετέχω στο δικό τους  συνδυασμό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση τους προς την μέχρι τώρα πορεία μου.

Δεν αισθάνομαι αντίπαλος με κανέναν ,αντίθετα, είμαστε συνοδοιπόροι στον κοινό μας σκοπό, δηλαδή το όφελος της κάθε Κοινότητας ξεχωριστά και του Δήμου συνολικά. Άλλωστε, ο καθένας μπορεί να προσφέρει με τον δικό του τρόπο.

Θα ήθελα, τέλος , να ενημερώσω για την προσωπική  επιλογή  μου να συμμετέχω στον συνδυασμό ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ''  με επικεφαλής τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟ. Είμαι ευτυχής που θα συμμετέχω και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι κι ελπίζω πραγματικά , όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να ωφελήσει τον τόπο μας

Σπύρος Μ. Χριστοφοράτος

Πρόεδρος Τ.Κ Τρωιαννάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.