14.8.23

Άννα Λιπιάτου: Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Λακήθρας

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Ονομάζομαι Άννα Λιπιάτου και έχω γεννηθεί στη Λακήθρα. Είμαι μητέρα ενός αγοριού 10 ετών.

Επί σειρά ετών εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τώρα δραστηριοποιούμαι στο χώρο του τουρισμού.

Με μεγάλη χαρά αλλά και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξανδρου Παντελειού, να είμαι υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Λακήθρας του Δήμου Αργοστολίου με τον συνδυασμό, «Νησί για όλους».

Η απόφασή μου ήταν αβίαστη, καθώς ο Αλέξανδρος Παντελειός είναι ένας νέος επιστήμονας με όραμα, στόχους και ζήλο για δουλειά, ώστε ο Δήμος μας να μπορέσει να αξιοποιήσει τις απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτει, πέρα από σκοπιμότητες και συμφέροντα, πάνω από κάθε κομματική χειραγώγηση.

Επιπλέον, ο συνδυασμός απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη με κοινό στόχο, επιδίωξη και όραμα το καλό του τόπου, την πρόοδο και την ανάπτυξή του.

Ως υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Λακήθρας, συντάσσομαι με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης «Νησί για όλους», ώστε η Λακήθρα και η Λειβαθώ να αποκτήσει σημαντικά και αναγκαία έργα υποδομής, που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων της. Επιπλέον, οραματίζομαι να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού, μια και αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού της Κεφαλονιάς και έχει συμβάλει τα μέγιστα. 

Σας ευχαριστώ,

Άννα Λιπιάτου

Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Λακήθρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.