6.8.23

Ιωάννης Κοσμάτος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Συνδημότισσες, συνδημότες,

Ονομάζομαι Ιωάννης Κοσμάτος. Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός με υπηρεσία 37 χρόνων στην Δημόσια Εκπαίδευση. Έχω διατελέσει διευθυντής για δώδεκα χρόνια στα Λύκεια Σάμης και στο 2ο Λύκειο  Αργοστολίου.  Υπηρέτησα επίσης  τον συνδικαλισμό  από τη θέση του μέλους και του αντιπροέδρου   στην ΕΛΜΕΚΙ. Κατέχω πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής και μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία. Έχω εργασθεί σε Συμβουλευτικό Κέντρο Νεανικής Παραβατικότητας στη Νέα Υόρκη, σε Κέντρα Επανένταξης Άγριας Ζωής στη Μινεσότα και στη Νορβηγία. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος ακτιβιστών δράσεων για τα δικαιώματα των ζώων και τη προστασία του περιβάλλοντος.

Αποδέχθηκα τη τιμητική για μένα πρόσκληση του κ. Αλέξανδρου Παντελειού, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κεφαλονιά, Νησί για όλους, διότι ο κ. Παντελειός ενσαρκώνει τις αξίες και τις αρετές τις οποίες  έχουμε ως εκπαιδευτικοί διδάξει  για πολλά χρόνια στις σχολικές αίθουσες όπως εντιμότητα, ειλικρίνεια, αλληλοσεβασμό, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια  και αφοσίωση στο στόχο. 

Συμπορεύομαι με τον Αλέξανδρο Παντελειό για να ενώσουμε τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας και να αντισταθούμε στο διαχρονικό πειρασμό του συντεχνιασμού που κολακεύει, στην απλή διαχείριση χωρίς όραμα, στη μετριοκρατία και τα ελλείμματα  αξιολόγησης ενώ καλούμε τη κοινωνία των πολιτών να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις φάσεις λήψης αποφάσεων. Αυτό θα επιτευχθεί με  την προώθηση της ανοικτότητας, της διαφάνειας και της λογοδοσίας των δημόσιων αξιωματούχων .

Στόχος είναι η διαμόρφωση μιας κοινωνίας στο Δήμο Αργοστολίου  για τον άνθρωπο, τα ζώα , για ένα βιώσιμο περιβάλλον μέσω από μια πράσινη, ισόρροπη ανάπτυξη . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.