6.8.23

Ράνια Στελλάτου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αργοστολίου

Πολλοί ονομάζουν το «Νησί για όλους» κίνηση των νέων, επειδή τα μέλη του είναι κατά μέσο όρο 40 ετών. Δεν είναι το λιγότερο λυπηρό να λέμε ότι οι νέοι πρέπει να πάρουν τα ηνία, και οι «νέοι» αυτοί να είναι ήδη 40, 45 ή 50 ετών; 

Έχουμε αργήσει παρά πολύ να εμπιστευθούμε τους εαυτούς μας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τις ανάγκες του τόπου καλύτερα από άλλους που πέρασαν και διεκδικούν πάλι και πάλι αξιώματα, μόνο και μόνο για να θρέψουν προσωπικές επιδιώξεις. 

Προσωπικά έχω πιστέψει ότι μόνο η παράταξη «Κεφαλονιά νησί για όλους» μπορεί να διαχειριστεί τις σύγχρονες και επιτακτικές ανάγκες του Δήμου μας. 

Όσο κι αν ίσως φαίνεται περίεργο το 2019 φαντάζει μια τελείως άλλη εποχή σε σχέση με το 2023. Η πανδημία αλλά και οικονομικές και τεχνολογικές μεταβολές άλλαξαν και ωρίμασαν τους πολίτες! 

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να εμπιστευθούμε τους εαυτούς μας, τις γνώσεις και τις δυνατότητες μας και οι πολίτες να εμπιστευθούν εμάς. 

Η παράταξη «Κεφαλονιά νησί για όλους» δεν διεκδικεί ορισμένες έδρες στο δημοτικό συμβούλιο, ζητά από τους πολίτες του Δήμου Αργοστολίου να της εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου.

Η παράταξη «Κεφαλονιά νησί για όλους» δε χρειάζεται καμία κομματική στήριξη και κανενός είδους συναλλαγή για να αναλάβει θέσεις, χρειάζεται μόνο οι πολίτες να αποφασίσουν να απαλλαχθούν από διάφορες δεσμεύσεις και να της δώσουν την ευκαιρία να αναλάβει τη μεγάλη ευθύνη να κάνει τη πόλη του Αργοστολίου και τα χωριά μας το μέρος που έχουμε ονειρευτεί να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. 

Συμμετέχω στη προσπάθεια αυτή για έναν επιπλέον, βασικό όμως λόγο. Γνωρίζοντας τον Αλέξανδρο Παντελειό ακριβώς όσα χρόνια ζω, είμαι σίγουρη ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και ότι μας κινούν οι ίδιες ανησυχίες και  επιδιώξεις για τον τόπο μας. 


Ρανια Στελλατου 

MSc Διαχείρισης Τουρισμού και Περιβάλλοντος, 

Υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου 

Υπάλληλος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.