6.8.23

Ηρώ Καλλιγά: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λειβαθούς

Με λένε Ηρώ Καλλιγά και είμαι γέννημα - θρέμα Λειβαθινιά. Σπούδασα φιλοσοφία, αρχικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ύστερα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ως μεταπτυχιακή, και αργότερα ως διδακτορική φοιτήτρια. Η οικονομική κρίση με ανάγκασε να διακόψω τις σπουδές μου και με έφερε πίσω στο νησί. Εκτοτε δραστηριοποιούμαι συστηματικά στο χώρο του τουρισμού και ανά περιόδους ασχολούμαι με τη μουσική. 

Η πολιτική δεν υπήρξε ποτέ μέσα στη λίστα ευχών μου. Ομως, η “Κεφαλονιά, νησί για όλους”, δημοτική παράταξη βγαλμένη από τα σπλάχνα μιας κίνησης πολιτών, έδωσε διέξοδο στην πηγαία αποστροφή μου τόσο προς τον ρομαντικοποιημένο ιδεαλισμό όσο και τον νεποτισμό, αλλά και τη χυδαία εργαλειοποίηση.

Η συμμετοχή μου στο πρώτο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Αλέξανδρου Παντελειού τέσσερα χρόνια πριν, ήταν μία επιλογή που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή. Με πολύ μεγάλη περηφάνια, στέκομαι για ακόμη μία φορά δίπλα σε νέους και υψηλόφρονες ανθρώπους, σε μια κοινή προσπάθεια να αφήσουμε ένα λιθαράκι καθαρότητας, φρεσκάδας, ορθολογικότητας και σοβαρότητας στον τόπο μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.