3.8.23

Γεράσιμος Παπαδάτος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Φίλοι συμπολίτες, λέγομαι Γεράσιμος Παπαδάτος, γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα από γονείς Κεφαλονίτες και είμαι πτυχιούχος μηχανολογίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με κατεύθυνση
βιομηχανικού σχεδιασμού. Το 2011 ολοκλήρωσα κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στο τμήμα μηχανολογίας του ΤΕΙ Πειραιά σε σύμπραξη με το πανεπιστήμιο του Kingston, με αντικείμενο τα σύγχρονα βιομηχανικά συστήματα παραγωγής.

Η αγάπη μου για την όμορφη Κεφαλονιά μας, με ώθησε το 2014 να έρθω να εγκατασταθώ μόνιμα στο νησί. Είμαι παντρεμένος με τη Βερόνα Πεντόγαλου, βοηθό οδοντιάτρου και οι δυο μας κόρες είναι σήμερα 6 και 4 χρονών αντίστοιχα.

Η ανθρωποκεντρική αντίληψη που είχα ανέκαθεν για τη ζωή, με έκανε να είμαι κοινωνικά δραστήριος και ανήσυχος. Πάντα μέσα στο περιβάλλον μου προσπαθούσα να τονίζω την ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας και της διεκδίκησης που απαιτεί η εποχή μας για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων και για όλα αυτά που μέχρι το πρόσφατο παρελθόν θεωρούσαμε δεδομένα και τώρα πια δεν είναι.

Αυτή ακριβώς η ανήσυχη στάση ζωής με φέρνει στην παράταξη «Κεφαλονιά – νησί για όλους» και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σκέφτονται δημιουργικά και ρηξικέλευθα.

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ζητώ την ψήφο σας, πρώτη όμως βάζω την ανάγκη να βρεθούμε όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι μαζί, να αναπτύξουμε τη σκέψη μας, να ξεδιπλώσουμε τα οράματά μας, να βρούμε τρόπους να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει και υπαγορεύεται από τις σύγχρονες διευρυμένες ανάγκες. Όλα αυτά σε μία ενιαία δυναμική δράση με αλληλοσεβασμό και ορθό πολιτικό λόγο.

Στις 8 Οκτωβρίου να ισχυροποιήσουμε την παράταξη «Κεφαλονιά – νησί για όλους» ώστε την επομένη των εκλογών να βρεθούμε δίπλα σε μία δημοτική αρχή σύμμαχο και αρωγό μας, για την πραγματοποίηση του οράματος μιας σύγχρονης και ανθρώπινης τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σας ευχαριστώ,

Γεράσιμος Παπαδάτος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.