3.8.23

Ευάγγελος Κυριαζής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου


Μεγάλωσα στη Νέα Καρδιά Κοζάνης και κατοικώ στο Αργοστόλι, είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Βασιλάτου και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. 

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη διατριβή μου ασχολήθηκα με τη συγκριτική αξιολόγηση λογισμικού ανοιχτού κώδικα για γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών – QGIS. Πλέον διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στο Αργοστόλι. 

Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών μου, στο πρόγραμμα Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη του Α.Π.Θ., μελέτησα την επίπτωση του τουρισμού στη κατανάλωση νερού για το νησί της Κεφαλονιάς, καθώς και τις σύγχρονες εξελίξεις στις θαλάσσιες κατασκευές.

Η ενασχόληση με τα κοινά υπαγορεύεται από την ανάγκη μου να συμβάλλω στην προσπάθεια για έναν δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, ανοιχτό σε όλους τους δημότες του. 

Ως πατέρας, μηχανικός και κάτοικος του Αργοστολίου επιθυμώ ένα δήμο με περισσότερες ευκαιρίες για τα παιδιά και τους γονείς, ένα δήμο που θα αναδείξει τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο του με ουσιαστικό αντίκρισμα, ένα δήμο που θα κάνει την καθημερινότητα των ανθρώπων του ευχάριστη. Ήρθε η ώρα για ένα δήμο για όλους! Ένα νησί για όλους!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.