30.11.21

Μία πρόταση για το Δημοτικό γήπεδο Διλινάτων.

Τις τελευταίες ημέρες αναρτώνται δημοσιεύσεις στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο των Διλινάτων. Είναι κατά γενική ομολογία ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για την τοπική κοινότητα, αλλά και γενικά για το Δήμο Αργοστολίου, ώστε να γίνει αποσυμφόρηση του ΔΑΚ Αργοστολίου του οποίου ο τάπητας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις συνεχόμενες προπονήσεις και
αγώνες των ομάδων. Επανερχόμενος στο γήπεδο των Διλινάτων θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου όσον αφορά την ονομασία που θα φέρει το συγκεκριμένο γήπεδο. 

Πρόσφατα έφυγε από κοντά μας ένας άνθρωπος που ήταν πάντοτε δίπλα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και ακόμη περισσότερο στην οικογένεια-ομάδα των Διλινάτων την οποία υπηρέτησε ως πρόεδρος για χρόνια. Όλοι αναγνωρίζουμε το κοινωνικό, πολιτικό και πάνω από όλα ηθικό αντίκτυπο που είχε η ενασχόληση του  Κώστα Βαρτελάτου με τα κοινά και είναι η παρακαταθήκη του για τις νέες γενιές. Θεωρώ ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε κάτι από τα πολλά που προσέφερε αυτός ο άνθρωπος είναι να τεθεί υπό συζήτηση, το να ονομαστεί το γήπεδο των Διλινάτων σε Δημοτικό γήπεδο “Κώστας Βαρτελάτος”. Επιπλέον θα μπορούσε να καθιερωθεί μετά από συνεννόηση με την τοπική ένωση (ΕΠΣΚΙ) και το Δήμο Αργοστολίου, όταν με το καλό γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου, και κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία, ένα τουρνουά μικρών ηλικιών - που τόσο αγαπούσε και πρόσεχε ο κύριος Κώστας- και το τουρνουά να φέρει το όνομα «Κώστας Βαρτελάτος». 

Με εκτίμηση και σεβασμό, 

Παπαθεοδωρόπουλος Θ. Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.