11.1.22

Ημερήσιος: Αποκάλυψη τώρα, από τους μηχανικούς!

 

 

Καταγγελίες καταπέλτης από Παντελειό για Θεόφιλο:
Κατ' εντολή του ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βανδώρος!
Μηχανορράφος - φοβάται την κριτική!
Δεν αποδέχεται την αντίθετη άποψη!
Δεν επιθυμεί κανένα διάλογο!
Αποκάλυψη τώρα, από τους μηχανικούς!
ΚΑΙ ΠΑΜΕ τέλος στην είδηση των εκλογών της Κυριακής.
Η στάση της παράταξης των μηχανικών (Παντελειός, Κεκάτος, Τρωϊάννος) ήταν η έκπληξη!!!
Μέχρι τώρα είχαν δώσει ελάχιστα (σοβαρά και δυναμικά εννοείται) δείγματα αντιπολιτευτικής πρακτικής. Κυρίως και σε κορυφαία θέματα είχαν επιλέξει να βάζουν πλάτη στη Δημοτική Αρχή, όπως εξ' αρχής φάνηκε με την υπερψήφιση του Βαλλιανάτου και των Επιτροπών στις πρώτες εκλογές, αλλά και την απροκάλυπτη στήριξη των επιλογών του Θεόφιλου σε αρκετά θέματα με κορυφαία την υποστήριξή τους στη θέση του δημάρχου για το εμπορικό λιμάνι!
Προχθές ήταν καταπέλτες και οι μοναδικοί που ευθέως και δίχως περιστροφές αποκάλυψαν (δια του επικεφαλής τους Παντελειού) τα πολιτικά παιγνίδια του Θεόφιλου!!!
Η μη ψήφος τους στον Βαλλιανάτο αυτή την φορά αν και τον ψήφισαν πριν δύο χρόνια (!), αντικατοπτρίζει την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής να πορευτεί με καθαρούς όρους και να λειτουργήσει με πολιτική ειλικρίνεια και ευθύτητα. 

 

Κόλαφος για Θεόφιλο οι καταγγελίες Παντελειού!

 

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του Παντελειού στην τοποθέτησή του κατά την αποχώρηση των τριών από την διαδικασία εκλογής των Επιτροπών του Δήμου και αφού είχαν καταψηφίσει τον Βαλλιανάτο, αποτελούν κόλαφο για τον Θεόφιλο και προδιαγράφουν εξελίξεις!!!
Σταχυολογούμε ενδεικτικά:
Καταρχήν καταγγέλεται ευθέως η κυβέρνηση της ΝΔ η οποία κατήργησε στην πράξη το σύστημα της απλής αναλογικής!!!
Ακολουθεί η απερίφραστη αναφορά πως η ανεξαρτητοποίηση του Ματιάτου έγινε προκειμένου να προσχωρήσει στη Δημοτική Αρχή αναλαμβάνοντας αντιδήμαρ-χος!!! 

 

Η ανεξαρτητοποίηση Βανδώρου στημένη από τον Θεόφιλο! 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ στη συνέχεια η καταγγελία-καταπέλτης από τον Παντελειό για τον Θεόφιλο:
Το μέλος αυτό (Σημ: εννοείται το μέλος στις Επιτροπές που έχασε η παράταξη ΠΑρίση λόγω των 4 ανεξαρτητοποιήσεων), σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα όριζε η δική μας παράταξη.
Αυτό το ενδεχόμενο προφανώς δεν ήταν επιθυμητό για το δήμαρχο, καθώς του χαλούσε την έως τώρα ομοφωνία των αποφάσεων εισάγοντας μια αντιπολιτευτική φωνή δομημένη, με επιχειρήματα, την οποία έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.
Έτσι, δύο ημέρες μόλις πριν τη σημερινή ειδική συνεδρίαση, στην οποία ορίζονται τα μέλη των επιτροπών, ο κ. Π. Βανδώρος -τυπικά σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά συμμετέχων στη δημοτική αρχή Μιχαλάτου και οριζόμενος από αυτή- καταθέτει την ανεξαρτητοποίησή του, προφανώς κατ’ εντολή του δημάρχου!!!
Και με απλά και λίγα λόγια, ο Θεόφιλος έστησε όλο το σκηνικό με το Βανδώρο για να βγάλει ένα ακόμη μέλος στις Επιτροπές, όπως ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ με την εκλογή του Ματιάτου στην Οικονομική και του Βανδώρου στην ΕΠΟΙΖΩ!!!

 

Η σιωπή του Θεόφιλου επιβεβαίωση των καταγγελιών Παντελειού!

 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΥΘΙΟ οι καταγγελίες του Παντελειού, που και μόνο ότι έμειναν (και μένουν μέχρι σήμερα) αναπάντητες από τον Θεόφιλο, αποδεικνύουν την... αποδοχή τους!!!
Τέτοιες καταγγελίες απαντιόνται πάραυτα, ειδεμή είναι... αποδεκτές!
Ο δήμαρχος επέλεξε να συμμετάσχει σε μια μηχανορραφία προκειμένου να “πετάξει” την παράταξή μας εκτός των επιτροπών του Δήμου. Είναι πρωτοφανής αυτή η ενέργεια και ενδεικτική για την ανάγκη και επιδίωξή του να ελέγξει σε εξαντλητικό βαθμό όλες τις πτυχές της δημοτικής διοίκησης. Ο δήμαρχος επιβεβαιώνει πως φοβάται την κριτική, δεν αποδέχεται καμία αντίθετη άποψη και δεν επιθυμεί κανέναν διάλογο [...] Καταγγέλουμε δημόσια το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για εκλογική μηχανορραφία με σκοπό την απομάκρυνση της αντιπολίτευσης από κάθε έλεγχο της δημοτικής διοίκησης!!!

 

Το συμπέρασμα για τα μελλούμενα:

 

Σίγουρα προμηνύεται θερμό το δεύτερο μισό της θητείας Μιχαλάτου...
Μυρίζει μπαρούτι...
ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες Αποφάσεις Δ.Σ.